Skip to content

Categories:

Dobbel straff

Eg vert stadig betre. Sakte men sikkert. Eg har gått på butikken og handla det eg har lyst på, så eg eter i alle fall. Det er min strategi når eg vert sjuk, eg likar ikkje mat då, men eg treng jo påfyll av energi for å verta betre.

Når du er sjuk får du dobbel straff. Du får ikkje gått på forelesing eller lese heime, så du heng etter, og medan du vert betre, vonaleg, må du jobba dobbelt for å ta igjen. Og du får påføring av skuld og skam av di du ikkje er der, av di du ikkje les, av di du heng etter.

Det et tider som dette eg mest ynskjer at eg budde saman med nokon. Dei kunne laga mat til meg, handla og dulla med meg, dei kunne syntest synd på meg.

Posted in Uncategorized. Tagged with , .

0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

Some HTML is OK

(required)

(required, but never shared)

or, reply to this post via trackback.

Powered by WP Hashcash